5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir örgüda olan bu tasarlar korkulu durumların teknik göstericisidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya harbi kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Genellikle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, münasip fiyatlarla yangın kapısı kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı; isim sağlamlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar emeklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride çevrilmiş kalabilir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı rabıta otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı mümkün.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu manzara muayene edilmelidir. 

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve uygun fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye mütenasip yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page