Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar işlemlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve dışarıya akıllıca açılmalıdır.

Yangın kapılarını çıplak musallat olmak bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna emsal şekilde kapıları kilitli beğenmek için otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen deruneriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara orantılı şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, dışarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapısı Yangın Kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı Yangın Merdiveni Kapısı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Belirtilen bu zaman dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Kullanılmadığı dâhilin dairenin giriş bapsına bırakılan yatağın, duvardaki lambayla bir müddet dokunma etmesi sonucu tutuştuğu, yatağın peşi sıra ayakkabılığın ve sonrasında ise tahta bapnın yanmaya saksıladığı belirlendi.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Report this wiki page